follow di INSTAGRAM @almarivitamin

follow di INSTAGRAM @almarivitamin
Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Search This Blog

Omega Guard kurangkan risiko strok

Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan terbaik di dunia. Diekstrak dari ikan laut air sejuk dan merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang merangkumi 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA.

Omega Guard dapat mencega penyakit saluran darah dan strok yang mana DHA & EPA boleh menentang thrombosis, tekanan darah tinggi yang lebih rendah & kepekatan darah, melincirkan saluran darah dan peredaran darah yang lancar.Oleh sebab itu ia efektif untuk membantu mengekalkan tekanan darah normal & ketegangan dileher atau sakit kepala. Ia juga merendahkan kolestrol, menghindarkan pembekuan darah di dalam badan, membantu mengekalkan tahap kolestrol LDL, mengawal masalah obesiti, mencegah arteriosclesrosis, membantu mengurangkan risiko penyakit jantung.Fakta kesihatan : Ikan kurangkan risiko strok
Mengambil dua hingga empat sajian ikan setiap minggu mampu mengurangkan risiko strok samaada serangan strok atau mini strok sebanyak 6%! Manakala individu yang mengambil lima hidangan ikan setiap minggu mampu mengurangkan sehingga 12% serangan strok. Ikan telah terbukti membantu menyihatkan pembuluh darah kerana kaya dengan nutrisi seperti vitamin & juga asid amino. Amalan ini juga turut membantu menurunkan risiko penyakit jantung koronari. 
sumber : Majalah iSihat 2013.

American Public Health Association mengesyorkan makan ikan air laut dalam sekurang-kurangnya saiz 4 ibu jari sebanyak 2 kali seminggu yang mengandungi paras asid lemak omega-3. Ia membantu mengurangkan risiko penyakit jantung sebanyak 44%.

Tapi celah mana nak cari ikan air laut dalam yang bebas bahan toksik berbahaya??
Lebih mudah untuk ambil Omega Guard minyak ikan yang sudah di proses dengan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini. Omega Guard bebas daripada bahan berbahaya sepeti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium dioksin & PCB (bahan kimia industri yang bertoksik tinggi)

Berminat?? Boleh hubungi saya.
Your Shaklee Independent Distributor
Lady Sue Rauf
call : sms : whatsapp : 014.888.4894
emel : ladysuerauf@gmail.com

opps.. lupa nak bagi tau.. bulan February 2013 ni ada offer special untuk Omega Guard.. rugi tak grab offer ni..apalagi.. hubungi saya sekarang.. !!* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...