follow di INSTAGRAM @almarivitamin

follow di INSTAGRAM @almarivitamin
Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Search This Blog

VIVIX Hadiah Kesihatan buat Ibu Bapa Tercinta

Alhamdulillah sejuk hati bila mendengar anak-anak mengambil berat kesihatan ibu bapa mereka.Seringkala saya ditanya dengan soalan "sis, Vivix sesuai tak untuk sakit darah tinggi, saya nak beli untuk mak saya".
Ada juga yang memberi maklumbalas kepada saya "sis, Alhamdulillah sejak ayah saya ambil Vivix, kesihatan dia bertambah baik.. dia pun dah boleh solat berdiri sekarang, syukur sangat-sangat sis".
Alhamdulillah, saya bersyukur sangat-sangat dapat membantu anda semua memperbaiki taraf kesihatan sekeluarga. Kalau dulu, kita sering hadiahkan ibu bapa kita dengan barang-barang seperti pakaian, jam, belanja makan, apa kata kali ini kita hadiahkan pulak dengan "kesihatan". Apa kata orang, mencegah lebih baik daripada mengubati.
Kenapa ramai sangat anak-anak yang suka belikan Vivix untuk ibu bapa mereka?? Mari kita lihat apa kebaikan Vivix.  1. Vivix dapat membantu mengurangkan risiko penyakit diabetes. Malah daripada testimonial pelangggan hasil pengambilan Vivix, terdapat penurunan bacaan gula di dalam badan.
  2. Vivix juga dapat meningkatkan kesihatan sendi dan buah pinggang. Hasil daripada pengambilan Vivix, di antara testimonial yang saya perolehi adalah, tiada lagi sakit lutut dan alhamdulillah daripada solat duduk, ada yang dah boleh solat berdiri. Syukur sangat.
  3. Vivix juga membantu untuk mencegah serangan kanser. Ini kerana Vivix membantu untuk meningkatkan pertahanan sel-sel badan dan memperbaiki sel-sel rosak. Secara tidak langsung, ia membantu badan untuk 'menolak' sel-sel jahat.
  4. Vivix juga membantu untuk mengurangkan risiko penyakit jantung. Bagi anda yang menghidap darah tinggi, kolestrol tinggi, suka makanan berlemak, Vivix adalah sesuai untuk anda kerana ia dapat membantu mencegah keradangan dan merendahkan tahap kolestrol dalam badan yang menjadi punca kepada penyakit jantung & kardiovaskular seperti strok dan serangan sakit jantung.
  5. Vivix juga dapat membantu meningkatkan kesihatan sistem imun badan. Ia membantu badan kita untuk menangkis serangan penyakit sepert selsema, demam, batuk dan sebagainya.
  6. Vivix juga dapat membantu meningkatkan kesihatan mata dan mencegah penyakit mata seperti glaukoma, katarak dan sebagainya.
  7. Vivix juga membantu mengelak risiko serangan lupa atau Alzheimer. Ini kerana Vivix membantu sel-sel otak untuk berfungsi dengan baik.
  8. Dengan mengamalkan Vivix juga, ia membantu untuk kekal awet muda sebab Vivix bertindak sebagai anti penuaan dan anti oksidan
Pendek kata, Vivix sesuai untuk kesihatan secara menyeluruh. Sebab itu, ramai yang gemarkannya kerana ia mudah di ambil dan rasanya yang enak iaitu hasil gabungan daripada anggur muscadine, lobak ungu, buah eldeberry dan polygonum cuspidatum (knotweed jepun). Gabungan 4 tumbuhan semulajadi inilah yang menjadikan Vivix cecair yang digemari ramai dan membantu ramai orang meningkatkan kesihatan mereka.

Sempena bulan Ramadhan & Syawal yang bakal tiba ini, apa kata kita hadiahkan Vivix buat ibu ayah kita yang tercinta. InsysAllah, amal bakti yang kita taburkan pada orang tua kita, memastikan orang tua kita sihat sejahtera akan mendapat balasan yang baik di sisi Allah.

Setiap pembelian 2 botol Vivix akan mendapat keahlian PERCUMA.

Jom dapatkan VIVIX anda sekarang!!

Berminat?? Boleh hubungi saya untuk pembelian produk dan pendaftaran ahli.
Lady Sue Rauf sms.whatsapp : 014.888.4894 | ladysuerauf@gmail.com
Facebook : Lady Sue Rauf
Facebook Page : ALMARI VITAMIN
Instagran : @almarivitamin

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

1 comment:

Terima kasih untuk komen anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...