follow di INSTAGRAM @almarivitamin

follow di INSTAGRAM @almarivitamin
Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan


Search This Blog

VIVIX untuk kekal awet muda

Vivix adalah suplemen terbaik yang dihasilkan oleh Shaklee hasil daripada kajian & penyelidikan bertahun-tahun.

Kenapa Vivix terbaik?
Ramuan Vivix menunjukkan 4 kesan positif kepada sel badan manusia iaitu :

1. Melindungi dan memperbaiki sel yang rosak disebabkan oleh pelbagai faktor seperti pencemaran, pemakanan, cara hidup yang tidak sihat dan sebagainya.
2. Membantu untuk melambatkan penuaan. Pernah dengar tak, umur masih muda tetapi bila buat pemeriksaan kesihatan, sel di dalam badan menunjukkan yang badan kita lebih berusia daripada umur kita. Ini disebabkan kemerosoton sel di dalam badan. Dengan mengamalkan VIVIX, ia membantu untuk mengekalkan keremajaan bukan sahaja luaran tetapi dalaman.
3. Membantu untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel yang mendorong kita untuk kekal cergas sihat dan bertenaga.
4. Melambatkan pembentukan protein AGE (ADVANCE GLYCATION END PRODUCTS
- wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_glycation_end-product) yang boleh menyebabkan kerosakan sel.

Dengan erti kata lain, sebenarnya VIVIX ini dapat memelihara kesihatan jantung kita, kesihatan otak, sistem imun, sendi dan otot dan memberi perlindungan antioksidan yang kita perlukan.
Ramuan Vivix terdiri daripada 4 ramuan utama iaitu Anggur Muscadine, Lobak Purple, Elderberry & Polygonum Cuspidatum. Setiap bahan ini mempunyai khasiatnya yang tersendiri.

  • Anggur Muscadine mengandungi asid ellagik yang berkepekatan tinggi yang mempunyai ciri-ciri pencegah kimia penyebab kanser, ani virus & anti bakteria.
  • Lobak Purple pula sumber terbaik Vitamin A yang tinggi dengan kandungan antioksidan. Kandungan asid klorogenik di dalam lobak purple ini mampu untuk mengurangkan risiko diabetes. Anthocyanins yang bertanggungjawab pada warna merah, hijau dan ungu pada sayur-sayuran dapat mengurangkan risiko penyakit jantung.
  • Elderberry pula berkesan untuk mengubati simptom flu, selsema dan elergik. Berry mengandungi flavonoids  dapat meningkatkan sistem imun melawan jangkitan virus dan bakteria. Ekstrak elderberry dapat memberi kesan anti radang yang boleh mengurangkan simptom sakit otot, sakit demam, jangkitan yis, asma, batuk, sesak hidung dan dada dan juga diabetes.
  • Polygonum Cuspidatum pula dapat merendahkan tekanan darah, meningkatkan tenaga dan mampu untuk mengurangkan berat badan.Vivix digemari oleh golongan dewasa kerana dapat membantu mereka untuk kekal bertenaga.Testimonial daripada pelanggan saya mendapati pengambilan VIVIX mampu mengurangkan sakit lutut mereka, daripada solat duduk mereka sudah boleh solat berdiri seperti biasa. Ada juga pelanggan saya yang memberi maklumbalas, dengan pengambilan Vivix ramai yang perasan dirinya nampak lebih muda, ceria dan bertenaga. Alhamdulillah, saya gembira dengan perubahan yang mereka alami.

Kesimpulannya, Vivix dapat membantu untuk kekal awet muda bukan sahaja luaran tetapi juga dalaman. Disamping itu ia dapat membantu dari segi kesihatan secara menyeluruh. Vivix bukan sahaja sesuai untuk pesakit diabetis, jantung, kanser, sakit otot & sendi tapi untuk yang ingin kekal aktif, muda remaja digalakkan mengambil VIVIX.

Rebut peluang untuk mendapatkan VIVIX dengan harga promosi istimewa NOVEMBER ini.Berminat?? boleh hubungi saya untuk pembelian produk & pendaftaran ahli
Lady Sue Rauf sms.whatsapp : 014.888.4894 | ladysuerauf@gmail.com
facebook : Lady Sue Rauf
facebook page : ALMARI VITAMIN

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...